„Артстрой 1 Кънстракшън“ ЕООД участва като оценител в състезанието „Най-добър млад строител“

За поредна година ПГСАГ ”Кольо Фичето” - гр. Бургас, организира състезанието ”Най-добър млад строител” в професии за по част строителство и озеленяване.
Състезанието се провежда под егидата на Министерството на образованието и науката, Областното представителство на Камарата на строителите в България, Камарата на строителите-ветерани и фирми от бранша.

„Артстрой 1 Кънстракшън“, в лицето на управителя инж. Венцислав Кръстев, бе оценител в дисциплина „Мазилки, шпакловки и бояджийски работи“ и имаше удоволствието лично да награди автора на най-прецизната работа - Илина Недева. Той пожела успех, да продължи все така усърдно да се труди и в бъдеще да се реализира в професията.

Учениците се надпреварваха в практическа част на общо 6 дисциплини, от които още „Геодезия“, „Сухо строителство“, „Зидария“, „Озеленяване и цветарство“, „Облицовки и настилки“.
„Артстрой 1 Кънстракшън“ ЕООД благодари сърдечно за доверието от страна на ръководството на професионалната гимназия да бъдем техни партньори. Изпълнени сме с оптимизъм, че тези талантливи млади хора ще продължат и един ден ще бъдат наши колеги!

Gallery

For a normal site functioning, we use small files called cookies. More info Got it