В Световния ден на детето откриваме конкурс за детско творчество “Щастливо бъдеще“


„Артстрой 1 Кънстракшън“ ЕООД подкрепя инициативата #GoBlue


  

   Днес, 20 ноември, отбелязваме Световния ден на детето и ние от „Артстрой 1 Кънстракшън“ даваме СТАРТ! на конкурс за детска рисунка на тема „Щастливо бъдеще!“. В конкурса ще участват деца до 18 години и всички художници ще получат награда. Изискванията са творбите да бъдат във формат А3 или А4, материалите са по избор, като всяка работа трябва да бъде надписана с име на художника, години, град, име на родител и телефон за връзка.
 
   На този ден УНИЦЕФ подписва Конвенцията за правата на детето на ООН, която днес става на 30 години. Датата се отбелязва във всички страни-членки на общността. В глобален план УНИЦЕФ лансира инициативата Go Blue в подкрепа на каузата за правата на децата. Призивът е на този ден всеки да „стане“ син, на работното място или в социалните мрежи, със снимки и #GoBlue. Ключови сгради в различни държави се включват в инициативата като се осветяват в синьо, чиято цел е да насочи общественото внимание към каузата.
Днешният ден ни дава поредния повод повече хора да помислим за децата, да помагаме, да създаваме условия за развитие на техните умения, да поощряваме техните таланти. 

„Артстрой 1 Кънстракшън“ подкрепяме, защото ни е грижа!

*"Артстрой 1 Кънстракшън" ЕООД запазва правото си да публикува, разпространява и/или дарява получените творби. Всеки участник се съгласява с тези условия, вкл. да бъде обявена информация, свръзана с имена и години на авторите.


For a normal site functioning, we use small files called cookies. More info Got it